Tulipas com gelado de praliné

Tulipas com gelado de praliné

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 45min
Totaal 9u.
12 unidades

Ingrediënten

Praliné
  • amêndoa s/ pele
    150 g
  • pistácio s/ casca
    80 g
  • avelã com pele
    100 g
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • açúcar
    250 g
  • água
    100 g
Gelado
  • açúcar
    600 g
  • glucose
    30 g
  • água
    100 g
  • folhas de gelatina neutra
    4
  • Água q.b. p/ hidratar
  • ovos
    8
  • leite
    500 g
  • cremor tártaro
    1 c. chá de
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    800 g
Tulipas
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    150 g
  • açúcar
    150 g
  • farinha tipo 55
    150 g
  • claras de ovo (aprox. 4-5 claras )
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 unidade

Natrium 120.3 mg
Eiwitten 15.5 g
Calorieën 3943.3 kJ / 942.5 kcal
Vetten 54.1 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 24.9 g
Koolhydraten 105.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...