Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné
- 150 g amêndoa s/ pele
- 80 g pistácio s/ casca
- 100 g avelã com pele
- Manteiga q.b. p/ untar
- 250 g açúcar
- 100 g água
Gelado
- 600 g açúcar
- 30 g glucose
- 100 g água
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 8 ovos
- 500 g leite
- 1 c. chá de cremor tártaro
- 800 g natas c/ 35% de gordura bem frias
Tulipas
- 150 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 150 g açúcar
- 150 g farinha tipo 55
- 150 g claras de ovo (aprox. 4-5 claras )
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 3943.3 kJ / 942.5 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 105.3 g
- Vetten
- 54.1 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 120.3 mg
Alternatieve recepten
Quindins
1 Std.
Taças de champanhe com frutos vermelhos
25min
Gelado de cheesecake de limão
8 Std.
Chiabata com presunto, alcachofra e mozarela
4 Std.
Panacota de cereja
3 Std. 30 Min
Gelado praliné
5sa 30 dk
Massa sablé de cacau
45 Min
Semi-frio de requeijão e maracujá
4 Std. 30 Min
Brie com mel e orégãos
30min
Panacota de chocolate e licor de creme irlandês
2 Std. 30 Min
Gelado de doce de leite condensado
14ωρ.
Pudim flan
3 Std.