Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz
- 150 g Quinoa
- 150 g Karotten, halbiert, in Scheiben
- 300 g Brokkoli, in Röschen, geviertelt
- 100 g grüne Erbsen, gefroren
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 2 TL Curry, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
- 2 EL Agavendicksaft
- 1 Chilischote, rot, getrocknet
- 1 Limette, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 4 Stängel Minze, Blätter abgezupft
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 30 g Olivenöl, nativ
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1880 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 9.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Oliven
2 Std. 20 Min
Couscous-Salat
50p
Quinoa-Taboulé mit Thon
40p
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45p
Linsensalat
30p
Gemüsesalat im Glas
20 Min
Misosuppe mit Gemüse
40p
Blumenkohl-Linsen-Curry
45p
Hummus
10 min
Gemüse-Lachs-Salat mit Feta und Quinoa
50p
Granola
1 Std. 40 Min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50p