Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebel, halbiert
- 1 Apfel, geviertelt (optioneel)
-
20
g Bratbutter
of 20 g Rapsöl - 600 g Sauerkraut, konserviert, abgetropft
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
of 1 Gemüsebouillonwürfel - 5 Wacholderbeeren
- 750 g Rippli, ausgelöst, in Scheiben (1 cm)
- 1000 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1000 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (3 cm)
- 180 g Milch
- 50 g Butter
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen nach Belieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1781 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 Min
Bohnensalat mit Speck
40 min
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45 Min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 menit
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 menit
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 menit
Kartoffelsuppe
1j
Hackbraten mit Pilzen
1j 30 menit
Pouletfrikassee mit Spargel
1j
Rindfleischsuppe mit Markklösschen
2j
Bernerplatte
1 Std. 15 Min
Karotten-Erbsen-Gemüse
35 Min