Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garniture
- 400 g de raisins de Smyrne
- 30 g d'eau
- 20 g de sucre
- 1 c. à soupe de kirsch
- ¼ c. à café de cannelle moulue
Pâte
- 500 g de farine
- 1 sachet de poudre à lever
- 200 g de sucre
- 1 c. à café de sel
- 180 g de beurre, froid, coupé en morceaux
- 80 g de cidre
- 80 g de crème acidulée, toutes sortes
Finition
- 1 œuf battu pour badigeonner
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillon de légumes pour fondue chinoise
Geen beoordelingen
Carac rouge
19 Std. 30 Min
Crème brûlée
4 godz. 50 min
Glace au jogourt et à la mangue
Geen beoordelingen
Pain aux poires
Geen beoordelingen
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2 godz. 35 min
Crème renversée au chocolat
1 godz. 30 min
Chocolat chaud à l'orange en bâtonnet
Geen beoordelingen
Baguette
1h 45min
Pain complet
4 Std.
Pains de Saint-Gall
26 Std. 30 Min
Biberlis d'Appenzell
2h 20min