Gâteau aux amandes sans gluten

4.6 11 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
12 portions

Ingrediënten

  • 200 g d'amandes entières, émondées
  • 80 g de beurre à température ambiante, en morceaux et un peu plus pour le graissage
  • 4 blancs d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • 100 g de sucre
    100 g d'érythritol
  • 4 jaunes d'œufs
  • 1 citron jus et râpe
  • 1 c. à café de poudre à lever sans gluten
  • 60 g d'amandes effilées
  • 20 g de sucre glace pour saupoudrer

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 63.5 mg
Eiwitten 6.4 g
Calorieën 993.4 kJ / 237.4 kcal
Vetten 18.2 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 4.9 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...