Gâteau aux pommes et aux dattes sans gluten

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
16 tranches

Ingrediënten

  • d'huile d'olive et un peu pour le moule
    60 g
  • de riz complet
    240 g
    240 g de riz blanc à grain court
  • de dattes dénoyautées
    100 g
  • de pommes en quartiers
    140 g
  • de levure chimique
    1 ½ c. à café
  • de bicarbonate de soude
    1 c. à café
  • de cosses de psyllium
    1 c. à soupe
  • de sel
    ½ c. à café
  • de noix décortiquée
    80 g
  • œufs
    4
  • d'eau
    100 g

Voeding per 1 tranche

Calorieën 163.8 kcal / 685.2 kJ
Eiwitten 3.5 g
Vetten 8.6 g
Koolhydraten 19.4 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 1.3 g
Natrium 204.2 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen