Gâteau du Vully

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
8 parts

Ingrediënten

La pâte
  • 40 g de beurre coupé en morceaux et un peu plus pour graisser
  • 180 g de lait
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g)
    1 sachet de levure sèche, (env. 7 g)
  • 300 g de farine
  • 1 c. à café de sel
La garniture
  • 200 g de crème double (45 % de matière grasse)
  • 2 jaunes d'œufs
  • 150 g de sucre
  • 2 pincées de cannelle moulue (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 7 g
Calorieën 1592 kJ / 382 kcal
Vetten 18 g
Koolhydraten 48 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...