Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'amandes, entières, décortiquées
- 250 g de farine, et un peu plus pour fariner
- ½ c. à café de sel
- 150 g de sucre
- 125 g de beurre, froid, en morceaux
- 125 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
-
150
g de sérac
of 150 g de ricotta fraîche - ½ c. à café de cannelle moulue
- 2 c. à soupe de raisins de Smyrne
- 1 c. à soupe de jus de citron, selon les goûts
- 2 c. à soupe d'eau, pour badigeonner les bords
-
2000
g d'huile
of 2000 g d'huile de coco hydrogénée
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1520 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coquins de Linz
3 Std. 15 Min
Pain d'épice lucernois
55 Min
Miroirs
1 Std. 40 Min
Mini-plumcake au yogourt
40 dk
Mini focacce fantaisie
2 Std. 5 Min
Liqueur d'oranges
Geen beoordelingen
Pain aux poires
Geen beoordelingen
Cuisses de dames
1h 35min
Pavé au chocolat épicé
12 Std.
Pain toast
16 Std.
Crème de marrons avec compote de poires et cookies croustillants pour les fêtes
1sa
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min