Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'amandes, entières, décortiquées
- 250 g de farine, et un peu plus pour fariner
- ½ c. à café de sel
- 150 g de sucre
- 125 g de beurre, froid, en morceaux
- 125 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
-
150
g de sérac
of 150 g de ricotta fraîche - ½ c. à café de cannelle moulue
- 2 c. à soupe de raisins de Smyrne
- 1 c. à soupe de jus de citron, selon les goûts
- 2 c. à soupe d'eau, pour badigeonner les bords
-
2000
g d'huile
of 2000 g d'huile de coco hydrogénée
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1520 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merveilles
1h 10 min
Gâteau des rois
1h 55min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Pavé au chocolat épicé
12u.
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Glace au caramel
9 godz.
Mille-feuille pomme-safran
Geen beoordelingen
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Choco-praliné abricot
Geen beoordelingen
Forêt noire
2h 30 min
Gâteau en forme de chiffres pour les 50 ans de Thermomix®
5 Std.
Bonhomme en pâte
2h 10min