Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 克 猪里脊肉 ,切成条(0.5x1x5厘米)
- 50 克 酱油
- 300 克 干米线
- 50 克 油
- 2 瓣 蒜头
- 1 茶匙 姜 ,磨碎
- 150 克 紫洋葱 ,切片
- 150 克 红甜椒 ,切条(0.5x5厘米)
- 150 克 胡萝卜 ,切条(0.5x5厘米)
- 1280 克 水
- 1 茶匙 五香粉
- 70 克 蚝油
- 1 茶匙 红糖
- 100 克 荷兰豆 ,切去头尾
- 150 克 小青菜 ,略切
- 1 茶匙 盐
- 1 支 新鲜红辣椒 ,切斜片
- 2 汤匙 无盐烤腰果
- 2 支 葱 ,切斜片
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1735 kJ / 414.6 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 3.5 g