酸菜白肉汤

酸菜白肉汤

4.5 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
6 人份

Ingrediënten

  • 25 克
  • 八角
    2 个
  • 京葱 切段
    30 克
  • 切片
    15 克
  • 中式酸菜 选择东北酸菜,清洗捏干切丝
    300 克
  • 生抽
    15 克
  • 1000 克
  • 带皮五花肉 切片
    250 克
  • (约3克),依个人口味调整
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 632.8 mg
Eiwitten 6.4 g
Calorieën 811 kJ / 194 kcal
Vetten 17.2 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraten 3.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...