Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de tomates mûres, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 100 g de poivron rouge, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches (thym, romarin, marjolaine, basilic ou persil par ex.)
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre noir fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'aubergine, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 300 g de courgettes, coupées en morceaux (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 468 kJ / 112.5 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Tomates farcies à l'ancienne
1h 25min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Ratatouille provençale
1h
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 min
Chou-fleur vapeur
20 min
Carottes Vichy
35 min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20 min
Epinards à la crème
25 min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 min
Ratatouille
55 min
Ratatouille au chorizo
35 min