Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 230 g de saindoux
- 300 g de sauté de porc, coupé en petits morceaux
- 300 g de poitrine de porc, coupée en petits morceaux
- 200 g de vin blanc
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 5 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1709.1 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 36.2 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Rillettes de poulet
6 Std.
Pâté de campagne
48 godz.
Rillettes de lapin
12 Std.
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Rillettes de porc au cidre
2h
Rillettes de porc et de canard
7h
Liqueur de whisky
2h
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Délice de foies au riesling
2h 50min