Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 230 g de saindoux
- 300 g de sauté de porc, coupé en petits morceaux
- 300 g de poitrine de porc, coupée en petits morceaux
- 200 g de vin blanc
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 5 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1709.1 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 36.2 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Terrine bressane
24u.
Rillettes de porc au cidre
2h
Rillettes de canard
2 godz. 30 min
Pâté de lapin
2h 35min
Rillettes de porc et de canard
7h
Rillettes de lapin
12 Std.
Pâté de campagne
48 Std.
Rillettes de poulet
6h
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min