Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, getrocknet
- 140 g Olivenöl
- 40 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 16 Garnelen, roh, geschält, TK
- 250 g Welsfilet oder ein anderer Weißfisch mit festem Fleisch, in 16 Würfeln
- 16 Champignons, klein
- 1 Zitrone, geachtelt
- 1 rote Paprika, in 16 Stücken
- 1000 g Wasser
- 250 g Reis (ca. 15 - 18 Minuten Garzeit)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3077 kJ / 735 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 5.6 g
Alternatieve recepten
Kebab aus Rindfleisch mit Feta
1 Std. 20 Min
Lachs mit Kartoffeln und Schmandgurken
1h
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13h 15min
Gemüse-Fisch-Platte mit Kartoffelpüree und Paprikasauce
45 Min
Gefüllte Hähnchenbrustfilets
45 Min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Fisch mit Olivenbröselkruste
1h 5min
Fisch-Piccata
1h
Forellen auf Zucchini mit Zitrus-Dill-Butter
45 Min
Ripperl in Paradeiser-Chili-Sauce
1h 30min
Oliven-Fleischbällchen mit Spaghetti
40min
Lachs und Basmati-Reis mit Dillsauce
40min