Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, getrocknet
- 140 g Olivenöl
- 40 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 16 Garnelen, roh, geschält, TK
- 250 g Welsfilet oder ein anderer Weißfisch mit festem Fleisch, in 16 Würfeln
- 16 Champignons, klein
- 1 Zitrone, geachtelt
- 1 rote Paprika, in 16 Stücken
- 1000 g Wasser
- 250 g Reis (ca. 15 - 18 Minuten Garzeit)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3077 kJ / 735 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 5.6 g
Alternatieve recepten
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50min
Lamm-Kebab
35 Min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Grünes Graupenrisotto mit Spargel und Morchelbutter
2h
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2h 20min
Fischfilet im Basilikumteig
1h
Lamm mit Artischocken
1h 30min
Gefüllte Calamari vom Grill
50min
Garnelen nach Cunda-Art - Cunda Usulü Karides
2u. 40min
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13 Std. 15 Min
Linguine mit Garnelen
35 Min