Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g Olivenöl
- 100 - 150 g Suppengemüse (z.B. Zwiebeln, Schalotten, Porree, Möhren, Sellerie), in Stücken (2 cm)
- 350 - 400 g gemischtes Gemüse (z.B. Zucchini, Kürbis, Süßkartoffel, Kartoffeln, Pastinaken), in Stücken (2 cm)
-
50
g gemischtes Gemüse, TK (optioneel)
of 50 g Erbsen, TK (optioneel) - 700 - 800 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) -
½ - 1
TL Salz
of ½ - 1 EL Sojasauce - 60 - 80 g Suppennudeln (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Sauerkraut-Eintopf
40 min
Vegetarisches Chili
3 godz. 30 min
Kohlsuppe mit Tofu
1h 45min
Grüne Gemüsesuppe
35 min
Gemüseeintopf mit Schwarzaugenbohnen
2 godz. 10 min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Dänische Erbsensuppe
1h
Weißkohl-Kartoffel-Eintopf mit Kümmel
45min
Vegetarischer Eintopf
1h
Grüne Bohnen-Kartoffel-Eintopf
30min
Eintopf von Wintergemüsen
50 Min
Kartoffel-Eintopf
35 min