
Apparaten en accessoires
Hokkaido-Endo-Eintopf
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 Portionen
Ingrediënten
Kürbiseintopf
-
Schalotten50 g
-
Olivenöl20 g
-
Hokkaido-Kürbis geschält, in Würfeln (2 cm)600 g
-
gelbe Currypaste1 TL
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Wasser750 g
-
Salz¾ TL
-
Erbsen, TK aufgetaut250 g
-
Cherry-Tomaten halbiert100 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
165 kcal /
691 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
6 g
Koolhydraten
17 g
Vezels
5.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Thermomix® Magazin 5/2019
44 recepten
Duitsland
Duitsland