Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kürbiseintopf
- 50 g Schalotten
- 20 g Olivenöl
- 600 g Hokkaido-Kürbis, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL gelbe Currypaste
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 750 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 250 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 691 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buttermilch-Gemüse-Eintopf
40min
Paprika-Kohl-Suppe mit Putenbruststreifen
40min
Sellerie-Möhren-Eintopf
50min
Herzhafter Gemüseeintopf
40min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45min
Gemüse-Eintopf
50min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30min
Kürbis-Brokkoli-Gemüse
1 Std. 10 Min
Eintopf von Wintergemüsen
50min
Dänische Erbsensuppe
1h
Fenchel-Quinoa-Suppe
25min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30min