Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 400 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Sonnenblumenöl
- 35 g Tomatenmark
- 20 g Paprikapulver, edelsüß
- ½ - 1 TL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 1 EL Kümmel, gemahlen
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 850 g gemischtes Gemüse der Saison, (z.B. Karfiol, Broccoli, Paprika, Kohlrabi, Karotten, Erdäpfel, Zucchini, Fisolen)
- 650 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
-
6
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 3 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 EL Maisstärke
- 1 Spritzer Apfelessig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 735 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Gemüsenudeln mit grünem Pfeffer
30min
Vegetarischer Eintopf
1h
Gemüsegulasch mit gefüllten Couscousbällchen
45min
Gemüse-Curry mit Couscous
30min
Gemüsecurry mit Reis
1h
Kichererbsenletscho mit Schnittlauchrahm
35min
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Kartoffel-Ratatouille
1h
Mittelmeergemüse mit Couscous
1h
Kichererbsen-Eintopf
30min
Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce
1h 30min
Vegetarischer Reissalat
40min