Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 20 g Öl
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 450 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 750 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Kartoffeln, in Würfeln (1,5 cm)
- 150 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1067 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Erbsen-Cremesuppe
40min
Rosenkohlcremesuppe
45min
Erbsencremesuppe
30 min
Kohlrabisuppe mit geröstetem Quinoa
50 min
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 min
Sellerieswirlsuppe
35 min
Möhrencremesuppe mit geröstetem Pumpernickel
50 min
Maiseintopf
35 min
Erbsen-Curry-Suppe
40min
Sauerkrautsuppe
1 godz.
Möhrencremesuppe mit Wiener Würstchen
30 min
Kartoffel-Kräuter-Suppe
45min