Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2x2 cm)
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 1 rametto di timo secco intero
- 8 spicchi di aglio
- 450 g di panna (30-40% di grassi)
- fette di pane tostate e fritte, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1035.8 kJ / 247.8 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla veneziana con polenta
1u. 45min
Pesce finto
7h 5min
Brandacujun
45 Min
Cappon magro
4 Std. 30 Min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Pappa al pomodoro
35min
Castagnaccio
1 Std.
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Zuppa primaverile
40min
Zuppa di farina e Gruviera
1 Std. 15 Min
Tortino di cardi alla fiorentina
1 Std. 30 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min