Brandada di baccalà alla portoghese

Brandada di baccalà alla portoghese

2.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 800 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 70 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2x2 cm)
  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
  • 1 rametto di timo secco intero
  • 8 spicchi di aglio
  • 450 g di panna (30-40% di grassi)
  • fette di pane tostate e fritte, per servire

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 9.7 g
Calorieën 1035.8 kJ / 247.8 kcal
Vetten 18.6 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 10.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...