Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2x2 cm)
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 1 rametto di timo secco intero
- 8 spicchi di aglio
- 450 g di panna (30-40% di grassi)
- fette di pane tostate e fritte, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1035.8 kJ / 247.8 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla portoghese
1sa 10 dk
Baccalà alla ligure
1sa
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Paté ai due salmoni
1sa
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Fideuá di polpo
1sa 10 dk
Tegamini di cipolle e alici
1sa
Soufflé al Castelmagno
55 Min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1sa
Burro alle acciughe
4h 20min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1sa
Torta salata di cipolle bianche
1小时 25 分钟