Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2x2 cm)
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 1 rametto di timo secco intero
- 8 spicchi di aglio
- 450 g di panna (30-40% di grassi)
- fette di pane tostate e fritte, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1035.8 kJ / 247.8 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Baccalà alla Veracruz
1h
Cappon magro
4h 30min
Tortino di cardi alla fiorentina
1h 30min
Soufflé al Castelmagno
55 Min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Buridda alla ligure
55 Min
Brandacujun
45 min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Baccalà alla ligure
1h
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min