Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 120 g açúcar
- 250 g leite
- 500 g farinha tipo 65
- 150 g manteiga
- 3 gemas de ovo
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de rum
- ½ limão, só o sumo
Recheio de queijo
- 500 g requeijão em pedaços pequenos
- 10 g açúcar baunilhado
- 10 g rum
- 1 gema de ovo
- ½ limão, só a raspa
Recheio de papoila
- 120 g sementes de papoila
- 15 g manteiga
- 40 g açúcar
- 150 g leite
- 1 c. sopa de rum
- ½ limão, só a raspa
Montagem
- 70 g farinha tipo 65
- 70 g farinha integral
- 100 g manteiga
- 50 g açúcar
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Passas de uva q.b. p/ guarnecer
- Amêndoa s/ pele q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 819 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de coco sem farinha
35 Min
Bolo de chocolate sem farinha
40 Min
Mousse de chocolate negro
3h
Pão de legumes com molho
Pas d’évaluation
Bolo de laranja sem açúcar
1h 10min
Quebra-nozes
Pas d’évaluation
Recheio de abacaxi
10min
Bolo de chocolate sem glúten
1h 10min
Cheesecake no bake
45 Min
Arroz-doce
40 Min
Bolo de frutos vermelhos com nozes sem glúten
1 Std.
Bolo de alfarroba
50 Min