Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 5 g manjericão
- 50 g água
- 50 g leite
- ½ c. chá de sal
-
5
g fermento de padeiro fresco
of ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 175 g farinha tipo 65
Cobertura
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 60 g vinagre balsâmico
- 10 g açúcar amarelo
- 150 g morangos cortados em quartos
- Azeite q.b. p/ regar
- 1 pitada de flor de sal
- 1 pitada de pimenta
- 150 g queijos mozarela em bolas pequenas cortadas ao meio (20 unid. aprox.)
- 20 g manjericão fresco, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pataniscas de grão-de-bico
15 Min
Empadinhas vegetarianas
1h 35min
Wraps de espinafres e pasta de tremoço
50min
Sanduíche de atum e agrião
4 Std. 10 Min
Piza de burrata e pêssego com massa de iogurte
30 Min
Piza de alho assado com brócolos e mozarela
1 Std. 25 Min
Sal de alho e gengibre
24 Std.
Vinagre de especiarias
30 Min
Salada com mini-hambúrgueres de atum
20min
Hambúrgueres de arroz
40 Min
Quiche de três tomates
1h 5min
Gin de pêssego e amora
1hod. 20min