Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 5 g manjericão
- 50 g água
- 50 g leite
- ½ c. chá de sal
-
5
g fermento de padeiro fresco
of ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 175 g farinha tipo 65
Cobertura
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 60 g vinagre balsâmico
- 10 g açúcar amarelo
- 150 g morangos cortados em quartos
- Azeite q.b. p/ regar
- 1 pitada de flor de sal
- 1 pitada de pimenta
- 150 g queijos mozarela em bolas pequenas cortadas ao meio (20 unid. aprox.)
- 20 g manjericão fresco, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de presunto e tomate
55 min
Creme de feijão branco e cogumelos
1h 15 min
Wraps de abacate, mozarela e pesto
10 Min
Bolachas de alecrim e queijo
50 Min
Pão com espinafres e ovo
2 Std. 30 Min
Pizza de inverno
8 Std.
Chiabata com presunto, alcachofra e mozarela
4 Std.
Piza de beterraba e couve-portuguesa
Geen beoordelingen
Quiche de três tomates
1 Std. 5 Min
Brusqueta com pasta de requeijão, menta e ervilhas
15 Min
Bolachas xadrez
1 Std. 5 Min
Omeleta de tomate-cereja e queijo chèvre
25min