Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 200 g água
- 35 g azeite
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 150 g farinha de milho
- 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha integral
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 200 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 50 g avelã torrada
- 250 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 30 g azeite
- ½ limão, só o sumo
- 1 pitada de cominhos em pó
- 100 g couve-portuguesa, folhas tenras cortadas em pedaços
- 100 g queijo feta esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3587 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strogonoff de legumes
30 Min
Hambúrgueres de lentilhas em pão de beterraba com maionese vegan
4 godz. 20 min
Lasanha de abóbora e couve
1 Std. 25 Min
Queijo de tremoço
2 Std. 20 Min
Bebida de soja
4h 45 min
Queijo de forno com sementes de girassol vegan
40 dk
Timbale de ervilhas e curgete
1 Std. 10 Min
Piza com batata e alecrim
50 Min
Pizza de inverno
8sa
Pasta de avelã e sementes de girassol
8 Std. 10 Min
Hambúrgueres vegetarianos
50 Min
Iogurte de soja
12h 10min