Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g água
- 10 g azeite, mais q.b. p/ untar, pincelar e temperar
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 250 g farinha integral
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 300 g cogumelos cortados em quartos
- 200 g cebola cortada em lâminas
- 1 cabeça de alho cortada ao meio
- 100 g bolbo de funcho cortado em lâminas
- 1 pitada de pimenta preta
- 2 c. chá de orégãos
- 50 g rúcula
- 1 c. chá de tomilho-limão
- 400 g batata-doce de polpa laranja cortada em fatias muito finas
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 3330 kJ / 797 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 159 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Tarte de parmesão, fiambre de peru e legumes frescos
20 Min
Pãezinhos de bacon com pera e tomilho
15 Std.
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão pardo torcido
16h
Pão de especiarias
Geen beoordelingen
Piza de cebola, brie e gorgonzola
1 Std.
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Massa-mãe
360h
Tarte vegetariana
1 Std.