Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 150 g de poivron rouge (1 poivron), coupé en morceaux
- 20 g de feuilles de coriandre fraîche
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 500 g de viande de bœuf hachée
- 2 œufs
- 60 g de lait
- 20 g de whisky
- 50 g de chapelure
- 125 g de pulpe de tomate
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 5 tranches fines de bacon fumé (120 g)
- 50 g de moutarde à l'ancienne
- 50 g de ketchup
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1878.3 kJ / 448.9 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 593.7 mg
Alternatieve recepten
Pain de poulet à l’italienne
50 Min
Soupe mexicaine du placard
25 Min
Bœuf Stroganov
55min
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10 Min
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Gumbo de poulet façon cajun
35 Min
Sauce barbecue
20 Min
Cake à la saucisse de Morteau
1 Std.
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Le pain bénit
2h 30min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30 Min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30 Min