Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g di pancetta di maiale
of 80 g di lardo - 320 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 600 g di farina tipo 00
-
20
g di olio extravergine di oliva
of 20 g di strutto - 2 cucchiaini colmi di sale
- 100 g di ciccioli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1268 kJ / 303.2 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 8.6 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coppia ferrarese
1j
Torta di tagliolini
4 Std.
Gnocco emiliano
4 godz. 50 min
Focaccia al rosmarino
2j 30 menit
Zuppa imperiale
1j
Pastaragia
25 min
Tortelli verdi
3h 30min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Mantovanine
2h 45 min
Passatelli
45 Min
Tigelle
3j 50 menit
Gnocco fritto
1 godz. 5 min