Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g di pancetta di maiale
of 80 g di lardo - 320 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 600 g di farina tipo 00
-
20
g di olio extravergine di oliva
of 20 g di strutto - 2 cucchiaini colmi di sale
- 100 g di ciccioli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1268 kJ / 303.2 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 8.6 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crescentine modenesi
11 Std.
Tigelle
3h 50 min
Passatelli
45 min.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Pizzette marinare
1óra 35p
Piadina al miele
1h 10min
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Coppia ferrarese
1h
Torta di tagliolini
4 Std.
Zuppa imperiale
1h
Crescia sfogliata urbinate
1óra 30p