Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta, prosciutto e verdure
- 1 cucchiaino di burro, per imburrare
- 200 g di formaggio Emmental, a pezzi (2 cm)
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 250 g di cavolo cappuccio, a pezzi (3 cm)
- 200 g di prosciutto cotto, a fette, tagliate a metà
- 1200 g di acqua
- 300 g di pasta secca tipo maccheroni (tempo di cottura: 5 minuti)
- 200 g di patate, a pasta gialla densa, pelate, a cubetti (1 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca (circa 10 g), tritata finemente
Salsa
- 2 uova, fresche
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3781 kJ / 905 kcal
- Eiwitten
- 47.7 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Composta di pere e zafferano
Geen beoordelingen
Quiche di asparagi
1 Std.
Gamberi in agrodolce
40 Min
Panna cotta con coulis di mango
4h 15min
Cookies alle gocce di cioccolato
50 Min
Sformato di pasta
50 Min
Torta glassata al cioccolato al vapore
1 Std. 30 Min
Carbonara vegetariana
30 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Pollo con curry alla giapponese
55min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Salmone con noodles di zucchine
25min