Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
TM5 TM6

Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen

4.0 (1.1K beoordelingen)

Ingrediënten

  • 140 g Zwiebeln, halbiert
  • 10 g Rapsöl
  • 1 ½ EL Curry, vegan
  • 300 g Wasser
  • 400 g Kokosmilch
  • 1 TL geriebene Zitronenschale
  • 1 ½ TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • 400 g Kartoffeln, halbiert, in Scheiben (1 cm)
  • 150 g Zuckerschoten, schräg gedrittelt
  • 1 Dose Kichererbsen (400 g), mit Sud
  • 8 Stängel Koriander, abgezupft

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1695 kJ / 405 kcal
Eiwitten
10 g
Koolhydraten
35 g
Vetten
23 g
Vezels
7.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten