Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen

Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen

4.0 1.2K beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    140 g
  • Rapsöl
    10 g
  • Curry vegan
    1 ½ EL
  • Wasser
    300 g
  • Kokosmilch
    400 g
  • geriebene Zitronenschale
    1 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Kartoffeln halbiert, in Scheiben (1 cm)
    400 g
  • Zuckerschoten schräg gedrittelt
    150 g
  • Kichererbsen (400 g), mit Sud
    1 Dose
  • Koriander abgezupft
    8 Stängel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 10 g
Calorieën 1695 kJ / 405 kcal
Vetten 23 g
Vezels 7.3 g
Koolhydraten 35 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...