Compatibele versies
Galette de berenjenas, tomates cherry y feta (sin gluten)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de semillas de lino
- 100 g de garbanzos secos
- 100 g de harina de trigo sarraceno
- 1 pellizco de sal
- 10 g de zumo de limón
- 100 g de mantequilla fría en dados
- 90 g de agua fría
- 400 g de berenjena en rodajas de 5 mm
- 1 cebolla roja en cuartos (aprox.150 g)
- 2 dientes de ajo
- 30 g de chalota
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 30 g de aceite de oliva
- 2 - 3 anchoas en aceite
- 200 g de tomates cherry en mitades
- 100 g de queso feta desmenuzado
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 12 aceitunas negras sin hueso en mitades
- 2 cucharadas de piñones crudos
- 6 - 8 hojas de albahaca fresca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1647 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de zanahoria y brócoli
1h 10min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 godz.
Quiche de calabaza y queso feta
2h 20 min
Brownies de espinaca y queso feta
1 Std. 15 Min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2h
Galette de brócoli
1 Std. 15 Min
Nuggets vegetarianos con trigo sarraceno
1h 10min
Curry de calabaza
40 min
Shepherd's pie vegetariano con batatas
1 godz.
Hinojo "a la parmesana"
1 godz. 25 min
Hamburguesa de remolacha con cebolla caramelizada
2h 45 min
Curry de batatas y brócoli
20 Min