Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia

Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
8 raciones

Ingrediënten

  • 175 g de agua
  • 300 g de harina de trigo
  • 1 cucharadita de sal
  • 60 g de aceite de oliva
  • 600 g de hojas de acelgas en trozos
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 50 g de cebolleta en trozos

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 454.9 mg
Eiwitten 5.5 g
Calorieën 924 kJ / 220 kcal
Vetten 8 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 32.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...