Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de jengibre fresco pelado
- 50 g de pasta de miso rojo (aka miso)
- 50 g de salsa de soja
- 1 cucharada de azúcar moreno
- 40 g de mirin
- 30 - 40 g de zumo de lima
- 1 solomillo de atún fresco (300-400 g)
- 1 aguacate pelado y cortado en láminas
- 20 g de aceite de sésamo tostado
- 20 g de vinagre de arroz
- 200 g de puerros cortados en rodajas diagonales de 5 mm
- 1 - 2 láminas de alga nori para sushi
- ½ - 1 cucharadita de wasabi en polvo
- 1 cucharada de agua
- 100 g de mayonesa
Presentación
- 3 rabanitos cortados en láminas muy finas
- semillas de sésamo tostado para espolvorear
- aguacate pelado y cortado en láminas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1241 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 25.5 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Misoshiru (sopa de miso)
40 Min
Salsa holandesa
15min
Ceviche de dorada a los cítricos
1 Std. 10 Min
Brochetas de pez espada con salsa Teriyaki
40 Min
Rollitos de jade (rollitos vegetales)
25 min
Tiradito de lubina
15min
Atún con pesto de almendras y aceitunas
20 min
Tacos de lechuga
1h
Yakitori (brochetas de pollo y cebolleta)
2 godz. 30 min
Ensalada con tortitas de amaranto y atún (sin gluten)
20 min
Chop suey de gambas
1h