Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para la marinada
- 500 g costillas de cerdo
- 60 g de vino blanco
- 15 g de chorizo
- 15 g de tocino ahumado
- 6 dientes de ajo
- 5 hoja hojas de laurel, secas
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 1 rama de cilantro
- 1 cucharada de sal gruesa
Para las habas
- 140 g de cebolla
- 10 g de ajo
- 15 g de aceite de oliva
- 1 jitomate
- 4 hojas de laurel, secas
- 50 g de tocino ahumado, en rebanadas
- 30 g de chorizo, en rebanadas
- 50 g de moronga, en rebanadas
- 800 g de agua
- 30 g de perejil fresco, en rama
- 250 g de habas frescas
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 2562 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de verduras, arroz con pescado y crumble de manzana para dos
1h 10 min.
Caldo loco huasteco
1h
Pan de maíz en latitas
25 min
Crema de verduras
20 min
Menú: Bullabesa
1sa 5 dk
Sopa de aprovechamiento
40 min
Salsa de chile manzano
10min
Tortitas de camarón en salsa verde con arroz blanco y verduras
1h 10 min.
Habas guisadas a la portuguesa
50 dk
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1h
Sopa de verduras y frijoles
15 min
Caldo de pollo básico
35 min