Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para la marinada
- 500 g costillas de cerdo
- 60 g de vino blanco
- 15 g de chorizo
- 15 g de tocino ahumado
- 6 dientes de ajo
- 5 hoja hojas de laurel, secas
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 1 rama de cilantro
- 1 cucharada de sal gruesa
Para las habas
- 140 g de cebolla
- 10 g de ajo
- 15 g de aceite de oliva
- 1 jitomate
- 4 hojas de laurel, secas
- 50 g de tocino ahumado, en rebanadas
- 30 g de chorizo, en rebanadas
- 50 g de moronga, en rebanadas
- 800 g de agua
- 30 g de perejil fresco, en rama
- 250 g de habas frescas
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 2562 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de ajo
40min
Pasta fresca de chile ancho
40min
Sopa de fideos con coliflor
45min
Flanes de chícharo con salsa de queso
40min
Concentrado de caldo de carne
45min
Quenelles con salsa de berros
2 Std. 45 Min
Concentrado de caldo de pollo
45min
Mermelada de verano
55min
Imam bayildi (berenjenas rellenas)
1 Std. 30 Min
Garbanzos con espinacas
1h 10 min
Salsa de jitomate
35min
Gazpacho
5 min