Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para la marinada
- 500 g costillas de cerdo
- 60 g de vino blanco
- 15 g de chorizo
- 15 g de tocino ahumado
- 6 dientes de ajo
- 5 hoja hojas de laurel, secas
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 1 rama de cilantro
- 1 cucharada de sal gruesa
Para las habas
- 140 g de cebolla
- 10 g de ajo
- 15 g de aceite de oliva
- 1 jitomate
- 4 hojas de laurel, secas
- 50 g de tocino ahumado, en rebanadas
- 30 g de chorizo, en rebanadas
- 50 g de moronga, en rebanadas
- 800 g de agua
- 30 g de perejil fresco, en rama
- 250 g de habas frescas
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 2562 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan sin hornear
3h
Codornices al vapor en escabeche
50 Min
Caldo de pescado
40min
Ensalada de cítricos con vinagreta de achiote
15 phút
Pozole de mariscos
1h 15min
Sopa de verduras y frijoles
15 phút
Gelatina de cítricos y piña con salsa de pimienta
1h 50 min
Frittata al vapor con chícharos y salmón ahumado
45 phút
Pink bubbles
40min
Verduras al vapor
45 phút
Pollo en salsa de vino tinto con champiñones
45 phút
Spaghetti alla putanesca
40min