Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para la marinada
- 500 g costillas de cerdo
- 60 g de vino blanco
- 15 g de chorizo
- 15 g de tocino ahumado
- 6 dientes de ajo
- 5 hoja hojas de laurel, secas
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 1 rama de cilantro
- 1 cucharada de sal gruesa
Para las habas
- 140 g de cebolla
- 10 g de ajo
- 15 g de aceite de oliva
- 1 jitomate
- 4 hojas de laurel, secas
- 50 g de tocino ahumado, en rebanadas
- 30 g de chorizo, en rebanadas
- 50 g de moronga, en rebanadas
- 800 g de agua
- 30 g de perejil fresco, en rama
- 250 g de habas frescas
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 2562 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de garbanzos con nopales
50min
Mole de olla
35min
Habas guisadas a la portuguesa
50min
Chileatole
55 min
Sopa de aprovechamiento
40min
Garbanzos con espinacas
1 Std. 10 Min
Empanada de salchicha con espinacas
1 Std. 10 Min
Caldo de pescado
40min
Chile relleno de mariscos
1 Std. 30 Min
Crema de verduras, arroz con pescado y crumble de manzana para dos
1 Std. 10 Min
Mole pobre
1h 40min
Ossobuco a la milanesa
1 Std. 10 Min