Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de poro, en rodajas
- 600 g de agua
- 1 cubo de caldo
- 400 g de bacalao salado, y desalado
- 800 g de frijol bayo cocido, escurrido
- 1 cucharada de hojas de cilantro picado
- 6 - 8 rebanadas de bolillo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1033 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de elote
35 min
Espinacas con piñones
40min
Sopa de jitomate con amaranto
20 min
Crema de coliflor con piñones
40min
Sopa de cilantro
1h 20min
Crema de ejote
30min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 min
Sopa de almendras y azafrán
30min
Sopa de coliflor y bacalao con tocino
30min
Salsa de tamarindo
40min
Chileatole
55 min
Crema de brócoli y manzana verde
35 min