Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de poro, en rodajas
- 600 g de agua
- 1 cubo de caldo
- 400 g de bacalao salado, y desalado
- 800 g de frijol bayo cocido, escurrido
- 1 cucharada de hojas de cilantro picado
- 6 - 8 rebanadas de bolillo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1033 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 min
Sopa de jitomate y elote
40 min
Sopa de garbanzos con espinacas
30 min
Sopa de elote
35min
Crema de ejote con apio y ensalada de pollo
35min
Crema de chícharos con queso crema
50min
Sopa de almendras y azafrán
30 min
Chiles anchos rellenos en salsa de frijol
50min
Mole ligero de poblano y almendras
20 min
Aderezo de ajo japonés
10min
Chiles anchos rellenos de chicharrón
1h
Sopa de hongos con huitlacoche
25min