Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de sardinas frescas limpias
- 1000 g de agua
- 10 g de sal gruesa
Para la salsa
- 15 g de cilantro
- 15 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolla
- 45 g de pimiento rojo, asado y sin rabo
- 50 g de jitomate
- 1 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal gruesa
- 50 g de vino blanco
- 300 g de agua
Para las sardinas
- 15 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla, en rebanadas de 1 cm
- 130 g de pimiento rojo, asado, en juliana
- 3 dientes de ajo
- 280 g de jitomate, en rebanadas de 1 cm
- 470 g de papas, en rebanadas de 1 cm
- 3 hojas de laurel, secas
- 1 cucharadita de paprika
- Voeding
- per 5 porciones
- Calorieën
- 1982 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamares guisados
50min
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1h
Pozole de mariscos
1h 15min
Pescado a la veracruzana
30min
Sopa de mariscos
40 Min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Sopa de mariscos
40 Min
Pescado a la talla
40 Min
Arroz de Pulpo
2h 10min
Pescado con ajo y chile de árbol
40 Min
Pescado a la diabla
30min
Chiles rellenos de bacalao
1h 15min