Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla blanca, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 400 g de jitomate
- 60 g de aceite de oliva
- 500 g de pulpo cocido, en trozos
- 50 g de vino blanco
- 2 sobres de tinta de calamar
- 2 hojas de laurel, secas
- 250 g de arroz basmati, enjuagado
- 600 g de agua
- chile güero, en escabeche, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1746 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanaditas de jitomate y albahaca
1 Std. 20 Min
Croquetas de bacalao con aceitunas
1 Std. 40 Min
Chiles en escabeche
1 Std.
Pasta fresca de chile ancho
40min
Pasta Navideña con rajas y jitomate
30 Min
Lasaña de espinaca y queso
2h 45min
Mejillones con salsa de jitomate
45min
Lasaña San Valentín
1 Std.
Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta
35 Min
Almejas a la portuguesa
25 Min
Mixiote de huachinango
30 Min
Escabeche de camarón
30 Min