Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 1300 g de carne de conejo, sin hueso
- 1 ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 200 g de cebolla morada
- 150 g de rábano
- 15 g de cilantro
- 50 g de aceite de oliva
- 25 g de chiles jalapeños en escabeche
- 300 g de jitomate
- 80 g de vinagre
- 12 cucharadita hojas de lechuga
- 1 aguacate, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 453 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Crepas mexicanas
1 Std. 50 Min
Atole de Piña
25 Min
Envuelto de pescado en hoja de maíz
35min
Plato de mariscos con pulpo, carpaccio de pez espada y salmón ahumado
3 godz. 15 min
Hamburguesa de portobello
30 min
Chilacayotes rellenos con pipián
1h 25 min
Pollo en salsa de huitlacoche
45 min
Vasos de yogur de coco
10 Min
Sopa de verdolagas
50 min
Plátanos machos rellenos de picadillo
2 Std.
Calabaza en tacha
1sa 15 dk