Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soufflé
- 6 ramitas de eneldo fresco
- 150 g de salmón ahumado, en trozos
- 100 g de crema (18% grasa)
- 4 yemas de huevo
- 2 pizca de sal marina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 4 clara de huevo
- 1 pizca cremor tártaro
Salsa
- 60 g de poro, solamente la parte blanca, en rebanadas
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 150 g de vino blanco
- ½ cubo de caldo de pescado (0.5 l)
- 150 g agua
- 1 cdas aceite de oliva
- 600 g de filetes de salmón fresco y sin piel
- 100 g de mantequilla sin sal, en cubos
- ½ limón verde, solamente el jugo
- sal marina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- eneldo fresco, al gusto
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 883 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Queso relleno yucateco
3sa
Estofado de pescado
1h 10 min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9 Std. 30 Min
Empapelados de salmón con jitomates deshidratados y cuscús
35 Min
Sopa de aprovechamiento
40 min
Filete de res con salsa de jamaica
50 menit
Pastel de salmón con puré de chícharo y zanahoria
1j 25 menit
Hamburguesas de ternera rellenas de queso en salsa de almendra
50 menit
Ceviche peruano
30 min
Jitomates rellenos de salmón
20 min
Soufflé de chocolate (sin harina ni leche)
45 Min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1j