Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soufflé
- 6 ramitas de eneldo fresco
- 150 g de salmón ahumado, en trozos
- 100 g de crema (18% grasa)
- 4 yemas de huevo
- 2 pizca de sal marina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 4 clara de huevo
- 1 pizca cremor tártaro
Salsa
- 60 g de poro, solamente la parte blanca, en rebanadas
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 150 g de vino blanco
- ½ cubo de caldo de pescado (0.5 l)
- 150 g agua
- 1 cdas aceite de oliva
- 600 g de filetes de salmón fresco y sin piel
- 100 g de mantequilla sin sal, en cubos
- ½ limón verde, solamente el jugo
- sal marina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- eneldo fresco, al gusto
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 883 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1h
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9 godz. 30 min
Chowder de elote dulce y chorizo
1h
Papas Dauphine
1h 40 min.
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40min
Camarones a la hierba de limón
1h
Espárragos con salsa de jamiaca
40min
Ceviche peruano
30min
Tagliatelle con costilla estofada
2 godz. 20 min
Ceviche aromatizado
35min
Ensalada Cobb
35min
Bisque de camarón
25 min