Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de mantequilla sin sal
- 3 hojas santa, desvenadas
- 2 chiles poblanos chicos asados, pelados y limpios, cortados en trozos
- 300 g de camarón pacotilla
- 600 g de caldo de pescado
- 150 g de vino blanco
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 802.8 kJ / 191.2 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30 min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Pescado a la diabla
30 min
Lomo de cerdo en adobo navideño
1 godz. 40 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Pescado a la talla
40min
Aguacates rellenos de jaiba
1h
Flor de calabaza rellenas de mousse de huitlacoche
6óra
Robalo al mojo de ajo
1 godz. 20 min
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min