Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 echalot, pelado y en mitades
- la ralladura de 1 limón amarillo
-
400
g de filete de bacalao, fresco, en trozos (aprox. 3-4 cm) y previamente congelado por 20-30 minutos
of 400 g de filete de huachinango, en trozos (aprox. 3-4 cm) y previamente congelado por 20-30 minutos - 40 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta negra recién molida
- 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 100 g de sandía, en cubos (0,5 cm)
- 100 g de ensalada mixta
- aceite de oliva extra virgen, para sazonar
- sandía, para servir, en cubos (0,5 cm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 664.4 kJ / 158.8 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 279.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aperitivo: Árbol de Navidad
1h
Hamburguesa de pollo con pan de nube
45min
Salmón y verduras al vapor con arroz amarillo y pasas
40min
Marlín ahumado en escabeche (Black Diamond)
10min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30min
Sopa de garbanzo con mejillones picantes
30min
Alambre de pescado
35min
Mole de olla verde, arroz y tascalate TM6
1h
Tacos de lechuga al Varoma
35min
Tortitas de pescado estilo tai
45min
Pescado marinado con salsa chermoula y ensalada de couscous
1h 20min
Pollo en salsa de vino tinto con champiñones
45min