Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Noodles de tapioca
- 100 g de almidón de tapioca (harina de tapioca, ver tip)
- 150 g de harina de arroz (ver tip)
- 250 g de agua, caliente (ver tip)
- agua, la necesaria para hervir la pasta
- sal fina, la necesaria
Caldo de ajo rostizado
- 10 g de jengibre fresco, pelado y en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 60 g de cebolla cambray, solamente los bulbos (reserve los tallos)
- 40 g de poro, en trozos
- 15 g de aceite de ajonjolí
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ - 1 cdita de polvo de 5 especias
- 30 g de pasta miso
- 1000 g de agua
-
60
g de hongos shiitake frescos, en rebanadas
of 30 g de hongo shiitake seco, hidratado en agua por 1 h y en rebanadas - 1 cda de hojuelas de ajo
- 2 cdas de ajonjolí tostado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1333 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 584 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tinga de col
35min
Medallones vegetarianos
1h 10 min
Ceviche de hongos
10 Min
Sopa de jitomate con amaranto
20 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Crema de chícharos con calamares y jitomate
50 min
Enchiladas poblanas veganas
40 min
Tostadas de setas
30 min
Ensalada tibia de frijoles
25 Min
Empanadas veganas de espirulina
40 min
Hongos con epazote
20 min
Sopa de verdolagas
50 min