![Noodles de tapioca en caldo de ajo rostizado Noodles de tapioca en caldo de ajo rostizado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ba92656c-519f-4c0d-88c3-dd3ee6a6f64e/Derivates/3bce6981-099e-4d48-bb4c-78fbb63a36b3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Noodles de tapioca
- 100 g de almidón de tapioca (harina de tapioca, ver tip)
- 150 g de harina de arroz (ver tip)
- 250 g de agua, caliente (ver tip)
- agua, la necesaria para hervir la pasta
- sal fina, la necesaria
Caldo de ajo rostizado
- 10 g de jengibre fresco, pelado y en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 60 g de cebolla cambray, solamente los bulbos (reserve los tallos)
- 40 g de poro, en trozos
- 15 g de aceite de ajonjolí
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ - 1 cdita de polvo de 5 especias
- 30 g de pasta miso
- 1000 g de agua
-
60
g de hongos shiitake frescos, en rebanadas
of 30 g de hongo shiitake seco, hidratado en agua por 1 h y en rebanadas - 1 cda de hojuelas de ajo
- 2 cdas de ajonjolí tostado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1333 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 584 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Keppe de quinoa
1h
Curry con verduras
1 godz. 10 min
Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
1h
Crema vegana de nuez
25min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Sopa de jitomate con amaranto
20min
Verduras con hummus de ajonjolí
10min
Crema Ácida vegana
10min
Tostadas de setas
30min
Latte de cúrcuma
15min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min
Sopa de berenjena asada
40min