Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 ramitas romero, solamente las hojas
- 15 g de hojas de albahaca fresca
- 15 g de orégano fresco, solamente las hojas
- 15 g de perejil chino fresco, solamente las hojas
- 8 dientes de ajo, pelados
- 2 limones verdes, la ralladura y el jugo
- 2 cditas de sal marina
- 3 cebollas cambray, en trozos (2 cm)
- 1500 g de pierna de cordero, sin hueso
- 1000 g de agua
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 1182 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la talla
40 min
Tortitas de pescado estilo tai
45 min
Rub BBQ
5min
Pollo tandoor
6 godz. 45 min
Filetes de ternera con reducción de fresas
30 min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2h 30min
Sal de comino
5min
Chuletas de cerdo con ensalada de manzana Al vacío
2h 40min
Rollo de carne bajo en sodio
1h
Ravioles de pollo (sin gluten)
1h
Sal de tomillo
5min
Pescado en hoja santa
30 min