Cordero con costra a la italiana

Cordero con costra a la italiana

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u.
4 porciones

Ingrediënten

  • 5 ramitas romero solamente las hojas
  • 15 g de hojas de albahaca fresca
  • 15 g de orégano fresco solamente las hojas
  • 15 g de perejil chino fresco solamente las hojas
  • 8 dientes de ajo pelados
  • 2 limones verdes la ralladura y el jugo
  • 2 cditas de sal marina
  • 3 cebollas cambray en trozos (2 cm)
  • 1500 g de pierna de cordero, sin hueso
  • 1000 g de agua

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porciones

Eiwitten 25 g
Calorieën 1182 kJ / 283 kcal
Vetten 19 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...