Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 ramitas romero, solamente las hojas
- 15 g de hojas de albahaca fresca
- 15 g de orégano fresco, solamente las hojas
- 15 g de perejil chino fresco, solamente las hojas
- 8 dientes de ajo, pelados
- 2 limones verdes, la ralladura y el jugo
- 2 cditas de sal marina
- 3 cebollas cambray, en trozos (2 cm)
- 1500 g de pierna de cordero, sin hueso
- 1000 g de agua
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 1182 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
30 min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Pavo navideño
4h 30min
Pescado en hoja santa
30 min
Lomo de cerdo en adobo navideño
1 Std. 40 Min
Chuletas de cerdo con salsa de piña y patatas asadas al vacío TM6
3h 25min
Costillas teriyaki
1 godz. 30 min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2 Std. 30 Min
Filetes de ternera con reducción de fresas
30 min
Pulpo en chile morita TM6
1 godz. 30 min
Marinada de chile seco
10 min
Rub BBQ
5min