![Cordero con costra a la italiana Cordero con costra a la italiana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a3394f2-bd18-4b46-b3ca-ec099f215055/Derivates/b4ce8b75-e9c2-44e4-bb8a-f47043887686.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 ramitas romero, solamente las hojas
- 15 g de hojas de albahaca fresca
- 15 g de orégano fresco, solamente las hojas
- 15 g de perejil chino fresco, solamente las hojas
- 8 dientes de ajo, pelados
- 2 limones verdes, la ralladura y el jugo
- 2 cditas de sal marina
- 3 cebollas cambray, en trozos (2 cm)
- 1500 g de pierna de cordero, sin hueso
- 1000 g de agua
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 1182 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo a la mandarina con hinojo
50 Min
Robalo envuelto en hoja de plátano y hoja santa
50 Min
Filete a la pimienta
20 Min
Quesadillas de mariscos
2h
Pescado con mole blanco
45 Min
Pescado en hoja santa
30 min
Sabanitas de filete de res al romero
25 Min
Cacerola de pollo
30 min
Linguini frutti di mare para 2
40 Min
Tacos de camarón de la Viga
40 Min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min
Taquitos de pescado con mayonesa de alcaparras
45 Min