Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 350 g leite
- 30 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 fio de azeite
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 250 g miolo de camarão
- Pimenta q.b.
- 200 g natas
- Pão ralado q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3056 kJ / 731 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fofo de peixe
1 Std. 10 Min
Bacalhau gratinado com couve
1 Std. 35 Min
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Empadão de carne
1 Std. 20 Min
Arroz de carapau - Kedgeree
1 godz.
Arroz de tamboril
40min
Empadão de peixe
1 Std. 15 Min
Gratinado de peixe
1 Std. 10 Min
Empadão de bacalhau
1 Std. 10 Min
Empadão de bacalhau e camarão
1 godz. 30 min
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1 Std. 10 Min
Bacalhau no forno com grão e crosta de broa
45 Min