Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 postas de pescada (1200 g aprox.)
- 2 pitada de sal
- 2 pitada de pimenta
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 400 g tomate em pedaços
- 10 g coentros
- 25 g azeite
- 1 folha de louro
- 1000 g ervilhas descongeladas
- 150 g vinho branco
- 100 g água
- Hortelã picada q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 904 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 78 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
25p
Menu: Salada de batata, feijão-verde e ervilhas com bacalhau e Clafoutis de frutos vermelhos
45 min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30p
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40min
Papelotes de bacalhau e legumes com batatinhas
1h
Refeição completa para 4: Creme de legumes e frango com ervilhas, feijão-verde, cenouras e ovos escalfados
1h
Arroz de couve-galega com filetes no forno
45 min
Arroz de vitela com legumes
50 min
Pescada cozida com cebolada de cogumelos
40min
Filetes de peixe com legumes em papelote
1h 10 min
Pescada com batatas ao vapor
40min
Gratinado de salmão e legumes
50 min