Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 postas de pescada (1200 g aprox.)
- 2 pitada de sal
- 2 pitada de pimenta
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 400 g tomate em pedaços
- 10 g coentros
- 25 g azeite
- 1 folha de louro
- 1000 g ervilhas descongeladas
- 150 g vinho branco
- 100 g água
- Hortelã picada q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 904 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 78 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de peixe
55 Min
Pescada cozida com cebolada de cogumelos
40 dk
Pescada com batatas ao vapor
40 dk
Arroz de frango com ervilhas
45 Min
Massa com frango e orégãos
30 Min
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1sa
Peixe à putanesca
30 Min
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40 dk
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 Min
Tortilha de bacalhau com todos
1sa
Massa com conserva de sardinha e pão ralado
30 Min
Bacalhau com grão e broa
45 Min