Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 35 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 100 g cenoura
- 50 g aipo
- 350 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 1000 g lulas limpas cortadas em rodelas finas
- 3 pés de tomilho, só as folhas
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de paprika
- 1500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1 c. chá de orégãos
- 450 g feijão-manteiga cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1541 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feijoada de polvo
1sa 30 dk
Pota à americana
40 dk
Guisado de lulas e feijão com arroz
1sa
Arroz de lulas
1sa
Massada de lulas
35 dk
Lulas com molho mostarda e arroz
50 Min
Feijoada de chocos
40 dk
Lulas guisadas
50 Min
Caldeirada de Lulas
45 Min
Feijoada de chocos
45 Min
Bacalhau à Gomes Sá
1sa 30 dk
Feijão branco com lulas e chouriço
45 Min