Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g salsa
-
60
g queijo Gruyère
of 60 g queijo emmental - 20 g azeite
- 50 g manteiga
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 10 g mostarda à antiga
- 500 g couve coração-de-boi cortada em juliana
- 1000 g pescada cortada em tranches
- Pimenta q.b.
-
200
g natas
of 200 g natas de soja - 200 g leite
- 2 gemas de ovo
- 15 g amido de milho
- 35 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2102 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de peixe
1h
Gratinado de salmão e legumes
50min
Fofo de peixe
1 Std. 10 Min
Pescada com molho de tomate fresco
35min
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1h 5min
Bolinhos de salmão
2u. 20min
Filetes de peixe com arroz malandro de cenoura
35min
Empadão de brócolos com peixe
1h 35min
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1h 30min
Bacalhau à comadre
1 Std. 10 Min
Bacalhau com grão e broa
45min
Bacalhau com espinafres e cenoura
50min