Empadão de bacalhau e batatas a murro
TM6 TM5 TM31

Empadão de bacalhau e batatas a murro

4.5 (19 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1000 g água
  • 2 c. chá de sal
  • 800 g batatinha nova
  • 300 g broa de milho de véspera partida em pedaços
  • 20 g coentros
  • 3 dentes de alho
  • 70 g azeite, mais q.b. p/ untar e temperar
  • 300 g cebola cortada em pedaços
  • 150 g alho-francês cortado em pedaços
  • 100 g presunto cortado em cubos
  • 500 g bacalhau demolhado e desfiado
  • 1 pitada de pimenta

Voeding
per 1 dose
Calorieën
2725.7 kJ / 651.5 kcal
Eiwitten
64 g
Koolhydraten
58.6 g
Vetten
17.2 g
Verzadigd vet
2.8 g
Vezels
6.7 g
Natrium
7219.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten