Empadão de bacalhau e batatas a murro

Empadão de bacalhau e batatas a murro

4.5 24 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 doses

Ingrediënten

  • água
    1000 g
  • sal
    2 c. chá de
  • batatinha nova
    800 g
  • broa de milho de véspera partida em pedaços
    300 g
  • coentros
    20 g
  • dentes de alho
    3
  • azeite mais q.b. p/ untar e temperar
    70 g
  • cebola cortada em pedaços
    300 g
  • alho-francês cortado em pedaços
    150 g
  • presunto cortado em cubos
    100 g
  • bacalhau demolhado e desfiado
    500 g
  • pimenta
    1 pitada de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 7219.1 mg
Eiwitten 64 g
Calorieën 2725.7 kJ / 651.5 kcal
Vetten 17.2 g
Vezels 6.7 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 58.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...