Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g cabrito cortadas em pedaços
- Sal q.b. p/ temperar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 250 g tomate maduro s/ pele cortado em pedaços
- 30 g banha
- 50 g azeite
- 100 g vinho branco
- 1 folha de louro
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- Fatias de pão tipo alentejano q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2935.3 kJ / 701.6 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 52.9 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 227.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cozido à portuguesa
1 Std. 35 Min
Ensopado de borrego
1h
Borrego guisado com batatinha nova
55 Min
Canja de conquilhas
2h 20min
Ensopado de Borrego
3h
Embrulhos de couve com bacalhau
2h
Borrego à moda de Alpiarça
25h
Canja de maruca
35min
Sopa de peixe alentejana
40 Min
Burras em vinho tinto
12h 55min
Caldeirada de cabrito
2h 50min
Bochechas de porco
9 Std. 10 Min