Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g azeite
- 800 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 500 g água
- 150 g vinho branco seco
- 2 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 400 g tomate em pedaços
- 4 pés de tomilho, só as folhas
- 2 folhas de louro
- 100 g azeitona preta
- 100 g azeitona verde
- 10 g salsa, só as folhas
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 250 g bolbo de aipo cortado em pedaços pequenos
- 250 g abóbora cortada em pedaços pequenos
- 100 g natas
- 50 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2366 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peru estufado com feijão preto
35 Min
Bifinhos de vaca com cogumelos, bacon e castanhas
45 Min
Estufado de peixe e camarão com cuscuz
35 Min
Bacalhau gratinado com maionese
1 Std. 20 Min
Frango no forno com massinha
2 Std.
Estufado de peixe com camarão e ameijoas
40min
Frango recheado com frutos secos e batatas glaceadas
1 godz. 30 min
Filetes de peixe com arroz malandro de cenoura
35 Min
Tagliatelle de peru carilado
50min
Bacalhau com vinho do Porto
45 Min
Strogonoff de vitela com legumes
40min
Arroz de coelho e espinafres
40min