Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 130 g cenoura cortada em cubos
- 150 g couve-portuguesa cortada em pedaços
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g entremeada cortada em tiras pequenas
- 150 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- ½ chouriço cortado em rodelas
- 600 g feijão-branco cozido escorrido
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 1000 g água
- 25 g arroz
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1308 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Sopa de feijão com legumes
45 Min
Caldo-verde de feijão branco
40 dk
Sopa da pedra
13 Std.
Sopa de peixe e legumes
40 dk
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55 Min
Caldo-verde
40 dk
Sopa de grelos à portuguesa
1sa
Sopa da panela
30 Min
Sopa do campo
40 dk
Sopa de grão e linguiça
25 Min
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35 dk
Sopa de entulho
1sa 30 dk