Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic

Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic

3.6 171 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 3 gousses d'ail pelées
  • 40 g d'huile d'olive
  • 300 g d'aubergine en petits dés avec la peau (1 moyenne)
  • 400 g d'eau
  • 250 g de pâtes sèches, type penne
  • du sel
  • 4 c. à soupe de ricotta
  • 2 c. à soupe de basilic frais haché, frais ou surgelé

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 14 g
Calorieën 1539 kJ / 367 kcal
Vetten 15 g
Koolhydraten 43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...