Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Calamari
- 300 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di calamari interi piccoli, puliti
- 70 g di vino Porto
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1591 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 29.14 g
- Koolhydraten
- 34.86 g
- Vetten
- 13.84 g
- Vezels
- 2.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Involtini di tonno con insalata di patate
55min
Pizza Gourmet al nero di seppia moscardini e seppioline
3j 20 menit
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1h
Cous cous di pesce alla trapanese
3 Std. 30 Min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Cocktail Pisco sour
10min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Zuppa del pescatore
50min
Insalata di mare con orzo perlato
1 Std. 35 Min
Seppie in zimino
40min
Risotto al nero di seppia
35min