Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Calamari
- 300 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di calamari interi piccoli, puliti
- 70 g di vino Porto
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1591 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 29.14 g
- Koolhydraten
- 34.86 g
- Vetten
- 13.84 g
- Vezels
- 2.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo agli agrumi
1 Std.
Palamita in crema di finocchio
35 Min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min
Noodles con gamberi e avocado
35 Min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1 Std.
Salmone nanbanzuke
1 Std.
Cozze allo zafferano
55 λεπτ.
Manzo con peperoni in salsa piccante
35 Min
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1h 10 min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Linguine al nero di seppia
45 min
Insalata di seppioline con frutta secca
30 min