Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Calamari
- 300 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di calamari interi piccoli, puliti
- 70 g di vino Porto
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1591 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 29.14 g
- Koolhydraten
- 34.86 g
- Vetten
- 13.84 g
- Vezels
- 2.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spigola al vapore con salsa al lime
35min
Agnello a vapore alla marocchina con cous cous
1 Std.
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1 Std. 25 Min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1 Std.
Salmone nanbanzuke
1 Std.
Filetti di merluzzo in salsa al caramello
1h 10min
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Marinatura all'ananas
20min
Gnocchi al mandarino con capesante e zucchine (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Insalata di pesce spada e pinoli
40min
Composta di mandarini con sciroppo d'acero (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 30 Min
Pesce spada agrumato
35min