Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Calamari
- 300 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di calamari interi piccoli, puliti
- 70 g di vino Porto
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1591 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 29.14 g
- Koolhydraten
- 34.86 g
- Vetten
- 13.84 g
- Vezels
- 2.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Filetti di rombo in salsa di noci
2 Std. 30 Min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35 min
Insalata di fave e tonno con melone e agrumi
1 godz.
Cous cous di pesce alla trapanese
3 Std. 30 Min
Cous cous integrale con ceci e tonno
20 min
Insalata di pesce spada e pinoli
40 min
Cheesecake al tè verde
5 Std. 30 Min
Orzo al curry, gamberi ed emulsione al basilico
1 godz.
Tartare al salmone
1 godz.
Calamari alla marchigiana
35 min
Salmone con crudo di pomodori
35 min