Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 foglie di basilico fresche
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di pesce Halibut fresco (600 g circa)
- 200 g di pomodorini ciliegia a metà
- 200 g di cipolla rossa affettata sottilmente
- 4 pizzichi di sale
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1385 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30min
Insalata di totano e piselli al lime
1u.
Coda di rospo con verdure
40min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35min
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 min
Rombo pomodoro e nocciole
1u.