Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 foglie di basilico fresche
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di pesce Halibut fresco (600 g circa)
- 200 g di pomodorini ciliegia a metà
- 200 g di cipolla rossa affettata sottilmente
- 4 pizzichi di sale
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1385 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino al sale aromatico
55min
Coda di rospo con verdure
40min
Tonno fresco alla salsa di fragole
35min
Mazzancolle alle albicocche
30min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40min
Salmone al coriandolo
40min
Pesce spada agrumato
35min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min