Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 foglie di basilico fresche
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di pesce Halibut fresco (600 g circa)
- 200 g di pomodorini ciliegia a metà
- 200 g di cipolla rossa affettata sottilmente
- 4 pizzichi di sale
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1385 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Coda di rospo con verdure
40min
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Zuppetta di crostacei
40min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Gamberi al balsamico
30min