Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini
TM5 TM6

Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini

4.4 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 8 foglie di basilico fresche
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 4 filetti di pesce Halibut fresco (600 g circa)
  • 200 g di pomodorini ciliegia a metà
  • 200 g di cipolla rossa affettata sottilmente
  • 4 pizzichi di sale
  • 500 g di acqua

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1385 kJ / 331 kcal
Eiwitten
17.4 g
Koolhydraten
4.7 g
Vetten
27 g
Vezels
1.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten